Webbutvecklare

Vi letar efter dig som tycker att webbutveckling är bland det bästa som finns. Du har såklart stenkoll på PHP, HTML5, CSS, JavaScript, MySQL och trivs med att jobba både front- och backend.

Vi tror att du har varit intresserad av programmering under en del av ditt liv och att du gillar att upptäcka nya programspråk och ramverk. Vi tror även att du är duktig på WordPress och kan både göra ett snygg och attraktivt yttre med hjälp av köpta teman och att kunna förstå hur ett tillägg är uppbyggt och kunna gå in och ändra i koden om det behövs.

Vi känner oss säkra på att du har goda meriter och har saker du kan visa upp när du söker denna tjänsten, har du en högskoleutbildning inom IT är detta extra meriterande men absolut inget krav. Du talar och skriver flytande svenska och engelska.

Det viktiga är att du trivs hos oss på Hallberg Group, gillar att det är högt i tak, har humor men även kan arbeta självständigt under ansvar. Du skall kunna klara av att kunna hoppa mellan flera olika projekt samtidigt utan att tappa fokus.