Distriktssäljare – B2B

Hallberg Group ser som sin uppgift att bidra till företagens utveckling genom att erbjuda kostnadseffektiva produkter och tjänster, till framtidens moderna företagsledare, där kvalitet, långsiktighet, miljö- och socialt ansvar är viktiga hörnstenar.

Genom fem affärsområden hjälper vi våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet, detta gör vi genom att erbjuda kostnadseffektiva produkter och tjänster med hög servicenivå.

Som kund hos Hallberg Group är Ni i trygga händer, våra team är uppbyggda av erfaren personal som ger Er hög och snabb service. Vi jobbar med modern teknik som ger Er stabilitet och hög driftsäkerhet i samtliga tjänster. När Ni väljer Hallberg Group som leverantör, kan Ni alltid vara säkra på att Ni har ett företag att växa med, en partner som kommer att ge Ert företag framgång, både idag och imorgon!

Hallberg Group finns idag med kontor i Göteborg, Stockholm och Osby. Göteborgskontoret är lokaliserat på World Trade Center, nära Svenska Mässan och Liseberg. Miljön är kreativ, och sprudlar av energi och nytänkande.

Distriktssäljare på HBG – B2B

Som distriktssäljare på HBG är du en del av ett offensivt team, ett lag där det är högt till tak, och där din insats avgör din egen utveckling, inkomst och karriär. Detta är ett jobb för dig som trivs i en tävlingsinriktad miljö, drivs av utmaningar, och gärna tävlar med dina kollegor!

HBG erbjuder marknaden starka produkter och varunamn, med en modern offensiv paketering. Våra produkter finns inom följande områden:

 • Marknadsföring
 • Service
 • IT, webb & telefoni
 • Media
 • Ekonomi

Arbetsuppgifter Distriktssäljare

I rollen utgår du från hemmet, och kommer att proaktivt bearbeta både befintliga och nya företagskunder på ditt distrikt.  Du kommer att sälja HBG:s produktportfölj med fokus på kundorienterad försäljning.

Du ansvarar för och driver självständigt hela försäljningscykeln från prospektering till mötesbokning, genomförandet av kundmöten, orderskrivning och uppföljning. Telefonen är ett viktigt arbetsredskap men den största delen av jobbet kommer att innebära personliga möten ute hos kunderna.

Denna rollen är för dig som vill vara med på vår resa och som inte nöjer sig med att vara lagom!

Kvalifikationer distriktssäljare

Vi söker dig som har några års erfarenhet från uppsökande försäljning med goda resultat. Erfarenhet från telekom, och tjänsteförsäljning är meriterande men inget krav.

Du har en god förmåga att planera och följa upp din egen tid. Som person har du ett enormt driv och är inte rädd för att kavla upp ärmarna. Du brinner för att göra affärer, att hitta bra lösningar för kunden, och att skapa goda kundrelationer.

Du måste ha B-körkort.

Vad kan vi erbjuda dig?

Ett roligt, inspirerande, spännande och varierande försäljningsjobb med goda utvecklingsmöjligheter. Ambitionen är att skapa ett framgångsrikt och positivt team.

Vi erbjuder dig:

 • Ett tufft, men riktigt kul jobb, i en spännande och snabbväxande organisation
 • Starka produkter
 • Lönen är provisionsbaserad, med bra inkomstmöjligheter!
 • Garantilön
 • Stimulerande tävlingar
 • Möjlighet till tjänstebil (ej vid start), laptop, arbetstelefon och träningskort
 • Karriärmöjligheter
 • Intern säljskola – “HBG Academy”

Läs mer om oss på www.hbgonline.eu.

Välkommen till HBG!