IT-tekniker

Som IT-tekniker på vår interna IT-avdelning så kommer du att ansvara för vår interna klientmiljö. Du kommer att hantera det löpande med drift, underhåll och supporthantering. Du kommer också att initiera och driva förbättrings- och målarbeten.

Vi tror att du är en person som verkligen trivs med att ge bra service och som ser hur viktigt ditt jobb är! Du kommer att vara ett nav i vår organisation och du kommer ha många kontaktytor internt. Därför är det bra om du är social och kan ta folk.

Du är van att själv strukturera upp ditt arbete och göra prioriteringar. Du vågar sätta gränser och driva förbättringsarbeten. Du vet att bra service inte bara handlar om att säga ja, utan att jobba utifrån fastsatta rutiner och processer, utan att bli allt för kantig. Det ställer krav på dig och vi tror att du känner dig trygg i dig själv och har en personlig mognad.

Då du kommer vara en super user i våra system och då både våra anställdas och kunders säkerhet är viktig för oss kommer vi att kräva ett utdrag från belastningsregistret för denna tjänst.

Kvalifikationer

  • några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • god erfarenhet av Windowsklienter (Windows  7, 8.1 och 10)
  • god erfarenhet av servrar i Linux och Windows miljö
  • talar, skriver och läser svenska och engelska obehindrat
  • god erfarenhet av nätverk och hur man ställer in routrar och switchar inklusive VLAN