Account Manager Google Adwords & Sociala Media

Vi söker därför 2 st nya account managers till huvudkontoret i Osby.

Account Managers till Skåne

Hallberg Group ser som sin uppgift att bidra till företagens utveckling genom att erbjuda kostnadseffektiva produkter och tjänster, till framtidens moderna företagsledare, där kvalitet, långsiktighet, miljö- och socialt ansvar är viktiga hörnstenar.

Genom fem affärsområden hjälper vi våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet, detta gör vi genom att erbjuda kostnadseffektiva produkter och tjänster med hög servicenivå.

Som kund hos Hallberg Group är Ni i trygga händer, våra team är uppbyggda av erfaren personal som ger Er hög och snabb service. Vi jobbar med modern teknik som ger Er stabilitet och hög driftsäkerhet i samtliga tjänster. När Ni väljer Hallberg Group som leverantör, kan Ni alltid vara säkra på att Ni har ett företag att växa med, en partner som kommer att ge Ert företag framgång, både idag och imorgon!

Hallberg Group finns idag med kontor i Göteborg, Stockholm och Osby.

Nu söker vi 2 Account Managers

Hallberg Group AB, skall fortsätta att bygga ut sin avdelning inriktad mot Google Adwords & Sociala medier, vi erbjuder en högkvalitativ hjälp till företag som önskar få mätbara resultat genom allt från Google annonsering till att jobba med sociala medier för att skapa närvaro och engagemang.

Vi söker därför 2st nya offensivt trevliga ”Account Managers” till huvudkontoret i Osby.

Älskar du försäljning, trivs du i telefon och vill skaffa dig en riktigt bra grund för en karriär som säljare så är det här jobbet för dig!

Företaget sitter i helt nyrenoverade och mycket trivsamma lokaler i Osby med en oerhört positiv och glad atmosfär. Det är ett bolag som satsar stort inte bara på tillväxt utan också på trivsel och arbetsmiljö.

Företagspresentation:

Hallberg Group AB innefattar ett antal bolag, nedan listas några verksamhetsområden:

  • Marknadsföring, optimering av företags sociala medier etc.
  • Besöksbokning, på uppdrag av företag
  • Telefonpassning
  • Tjänst för Virtuella möten
  • Telefoni

Det finns ett gediget kunnande inom bolaget samt en tydlig indelning av varje affärsområde för att skapa än bättre förutsättningar i det dagliga arbetet. Vi kommer inom en snar framtid även tillsätta en Säljcoach för vårt spännande område Virtuella möten (video), (visa framfötterna så finns det goda möjligheter till avancemang).

Tjänstebeskrivning

Som Account Manager arbetar du med försäljning av bolagets tjänst för optimering av företags sociala medier. I uppstarten främst via telefon,  där du skapar oslagbara helhetslösningar för varje kund.

Du bearbetar mindre och medelstora företag som söker nya kunder, och önskar snabba mätbara resultat genom exempelvis Google.

Du kommer att ingå i ett drivet och fokuserat säljteam och du rapporterar löpande till din försäljningschef. Du kommer också att få en ordentlig utbildning och kontinuerlig coachning och stöttning i ditt säljarbete.

I företaget och i koncernen finns stora utvecklingsmöjligheter för rätt person, och du kommer att arbeta i en mycket expansiv och spännande bransch.

Start: hösten 2017
Omfattning: Heltid 08:00-17:00
Lön: Garantilön + provision

Kvalifikationer

Vi söker dig som har något års arbetslivserfarenhet, gärna från försäljning via telefon. Stor vikt läggs vid personlighet och rätt inställning, du har självklart också ett affärsmässigt sätt och förmåga att kunna planera och prioritera din tid för bästa resultat. För att lyckas i rollen som Account Manager behöver du vara en person med mycket energi och positiv inställning. Att du dessutom är relationsorienterad, serviceminded och duktig på att skapa förtroende ser vi som självklart.

Hallberg Group AB
Växel: 0479 – 151 00
Epost: ansokan@hbgonline.se
Hemsida: www.hbgonline.se
Adress: Tryckerigatan 11, Osby
Kontaktperson: Björn Hallberg