Säljare – Welcome Hemma – B2C

Hallberg Group skall erbjuda kostnadseffektiva produkter och tjänster som hjälper människor och företag att utvecklas på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt.

Idag erbjuder vi produkter och tjänster inom sju affärsområden Som kund hos Hallberg Group är Ni i trygga händer, våra team är uppbyggda av erfaren personal som ger Er hög och snabb service.

Hallberg Group finns idag med kontor i Göteborg, Stockholm och Osby/Skåne.

Affärsområde Welcome Hemma, är ett nytt och fräscht affärsområde inom HBG, som riktar sig till Sveriges konsumenter. Moderna hushållsnära tjänster är centrum av tjänsteutbudet, men i grunden är trygghet det som vi egentligen jobbar med. Vi brukar säga att våra tjänster gör vardagen tryggare och enklare för våra kunder. Att vi dessutom hjälper våra kunder att ta socialt ansvar, ser vi bara som ett plus.

Säljare/representant – Welcome Hemma – B2C

En utmaning för dig som verkligen vill göra skillnad, och som vill ha ett roligt jobb med stora möjligheter! Vill du vara med och bygga Sveriges nya säljteam av hemmasäljare? Vi är i en mycket expansiv fas och söker riktigt vassa säljare! Vill du vara med och bidra till en ökad trygghet för fler familjer. Du blir en del av ett grymt säljteam där du blir en nyckelperson, både för kunden och för din organisation! Vi tror att engagerade säljare, som har kul på jobbet, verkligen skapar ett bra resultat! Om det dessutom finns stora utvecklingsmöjligheter, och en grym möjlighet till en bra inkomst, så är förutsättningarna riktigt bra.

Som hemmasäljare hos oss erbjuder vi dig:

 • Grymt lönesystem med garantilön, utan inkomsttak!
 • Förbokade kundbesök (bokning hanteras av våra innesäljare/bokare)
 • Säljtävlingar
 • Säljutbildning HBG Academy
 • Arbete i ett litet men snabbt växande säljteam
 • Möjlighet till snabb karriär
 • Stora utvecklingsmöjligheter i en intressant företagsgrupp
 • Frihet under ansvar

Som Hemmasäljare utgår du hemifrån, och börjar dagen med startmöte/telefonmöte tillsammans med ditt team. Med på dagens startmöte är någon från bokningsteamet, som du kommer att hålla tät dialog med. Tillsammans går ni igenom hur dagen är planerad, och vad vi kan förvänta. Givetvis ser du också dina bokningar online i din kalender. Dina kundbesök följer en bestämd process, som vi kallar hemmakollen. Det är en tjänst där du som säljare går igenom ett antal viktiga områden i kundens bostad.

 • Brandsäkerhet (genomgång av brandvarnare, brandsläckare, utrymningsvägar)
 • Inbrottssäkerhet (genomgång av lås, larm, belysning)
 • Ventilation (ventilationsmätning)

Kunden betalar en serviceavgift för att få denna genomgång, och för att få detta protokollfört. Förutom att genomföra tjänsten, så kommer du som säljare att erbjuda trygghetsprodukter inom ovan områden. Ex Brandvarnare, brandsläckare, inbrottslarm, ventilationsrengöring etc. Det är viktigt att du är praktiskt lagd, då en del produkter kräver installation på plats av säljaren. Säljaren/representanten genomför även i vissa fall rengöring av ventilationskanaler. Framförallt det ventilationsrör som kallas för Imkanalen, och som kan innebära en brandrisk. Denna typ av tilläggstjänst ingår också i det produktutbud som du erbjuder/säljer.

Viktig information:

 • I rekryteringsprocessen ingår utdrag ur belastningsregistret och UC, för de personer som går vidare i rekryteringsprocessen till intervju 2.
 • Körkort och tillgång till bil är ett krav.
 • Som sökande är det viktigt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Björn Hallberg på telefon 0479-15100 eller e-post ansokan@hbgonline.se

Arbetslivserfarenhet

Säljerfarenhet är meriterande, men inget krav

Om lön

Resultatbaserat lön, med Garantilön

Om anställningsvillkor

Heltid, eller deltid med arbetstid enligt överenskommelse