Säljledare Telesales – B2B

Hallberg Group ser som sin uppgift att bidra till företagens utveckling genom att erbjuda kostnadseffektiva produkter och tjänster, till framtidens moderna företagsledare, där kvalitet, långsiktighet, miljö- och socialt ansvar är viktiga hörnstenar.

Genom fem affärsområden hjälper vi våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet, detta gör vi genom att erbjuda kostnadseffektiva produkter och tjänster med hög servicenivå.

Som kund hos Hallberg Group är Ni i trygga händer, våra team är uppbyggda av erfaren personal som ger Er hög och snabb service. Vi jobbar med modern teknik som ger Er stabilitet och hög driftsäkerhet i samtliga tjänster. När Ni väljer Hallberg Group som leverantör, kan Ni alltid vara säkra på att Ni har ett företag att växa med, en partner som kommer att ge Ert företag framgång, både idag och imorgon!

Hallberg Group finns idag med kontor i Göteborg, Stockholm och Osby. Göteborgskontoret är lokaliserat på World Trade Center, nära Svenska Mässan och Liseberg. Miljön är kreativ, och sprudlar av energi och nytänkande.

Säljledare Telesales

Försäljningsorganisationen inom HBG, består idag av två kanaler, och vi kommer under de närmaste åren att växla upp verksamheten med ytterligare kanaler för direktförsäljning.

För att möta behovet av ledarskap/coaching, och möjliggöra tillväxt är våra säljledare nyckelspelare.

I kanalerna för direktförsäljning ingår fem affärsområden, och ett flertal produktområden. Vår primära uppgift är att sälja tjänster och produkter till nya (och befintliga kunder) genom i huvudsak telesale & kundmöten ute hos kund. Vi jobbar i SMB-segmentet.

Under de närmaste åren kommer vi att nysatsa och utöka vår organisation genom att etablera ett starkt Telesales center i Osby, och förstärka med ytterligare distriktsäljare i Södra Sverige. Uppdraget är att bearbeta nykundsmarknaden i hela landet riktat mot de mindre kunderna inom segmentet. Till detta söker vi nu distriktsäljare, telefonsäljare och säljledare/säljcoach.

Arbetsuppgifter Säljledare Telesales

Som säljare kommer du att aktivt bearbeta i huvudsak nya kunder. Din huvudkompetens blir inom utringande försäljning, TeleSales.

För att du ska lyckas i den här rollen krävs det att du kan arbeta självständigt, ta ansvar för dina egna resultat samt att du hela tiden utmanar dig själv för att överträffa kundens förväntningar och nå dina mål.

Du ingår som en del i team vilket innebär att du, tillsammans med dina kollegor, är delaktig i teamets gemensamma resultat.

Som coach för gruppen kommer du att ha ansvar för din grupps aktiviteter och försäljningsresultat, samt att du även kommer att ha ett personligt säljmål.

Säljledare rapporterar till Försäljningschef

Kvalifikationer och egenskape

Ett roligt, inspirerande, spännande och varierande försäljningsjobb med goda utvecklingsmöjligheter. Ambitionen är att skapa ett framgångsrikt och positivt team. Känner du att du är rätt person för att vara med och driva denna nystartsresa?

Vi erbjuder dig:

  • Ett tufft, men riktigt kul jobb, i en spännande och snabbväxande organisation
  • Starka produkter
  • Lönen är provisionsbaserad, med bra inkomstmöjligheter!
  • Garantilön
  • Bonusmöjlighet
  • Stimulerande tävlingar
  • Möjlighet till träningskort och arbetstelefon
  • Karriärmöjligheter
  • Intern säljskola & säljledarskola – “HBG Academy”
  • På sikt en del av HBG:s sekundära ledningsgrupp

Läs mer om oss på www.hbgonline.eu

Välkommen till HBG!